utorok 29. júna 2010

Talkshow

Určité zákonitosti popularity skupín a reakcií publika pravdepodobne nikdy nepochopím. Napríklad vystúpenie bratislavskej skupiny Talkshow na Valašskom Špalíčku.
Mimoriadne našlapaná kapela nastúpila na pódium ako posledná v piatkový večer hneď po vystúpení mainstreamovej legendy No Name, na ktorú to pod pódiom naozaj žilo. Dramaturgovia pravdepodobne (a oprávnene) očakávali gradáciu nálady, lebo Talkshow je fakt ostrá postpunková partia chrliaca z pódia nekompromisne hustú, ale zároveň melodickú muziku, ktorá mala postaviť na nohy (a dievčatá vyniesť na chlapské plecia) každého v dosahu dosť silnej aparatúry. Nepostavila (dievčatá tiež nikomu stehnami  nestískali šije) a to je práve to čo nechápem. Veď keď už som rozhorúčený pod pódiom, na ňom mastia chlapci s imidžom od Fleet Foxes po Sex Pistols, z reprákov sa valí lavinózna smršť a v ruke mám chladený Litovel, tak predsa nemôžem ostať sedieť ako tĺk.
Nemať fotoaparát a všetky tie veci čo k nemu potrebujem tak by som pod pódiom predviedol poriadnu choreografiu.

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

Wow, to su uzasne fotky!
Mozno uz boli vsetci unaveni z No Name, comu sa vobec necudujem. Skoda ze som tam nebola, tato skoro nova SR kapela vyzera celkom slubne!