utorok 3. augusta 2010

Lebeda 2010 & ľudia

Vždy si myslím, že moje nadšenie z návštevníkov malých festivalov sa už nemá kam posunúť. Aj Lebede sa to však zasa podarilo a napríklad pohľadu na sobotnú (už slnkom zaliatu) lúku plnú príjemných a krásnych ľudí som sa nevedel nasýtiť. Akoby ten piatkový dážď a bahno zlepili všetkých dohromady tak, že na dva dni sa stali jedným veľkým spoločenstvom, ktorého hlavným zmyslom a cieľom bolo lebedenie si.
Ak sa niekto našiel alebo aj nenašiel (fotografií z Lebedy mám ešte oveľa viac)  na niektorej z fotografií, kľudne mi môže napísať. Rád vám pošlem fotografie aj v plnom rozlíšení, samozrejme zadarmo (prípadne za pivko na budúcom ročníku Lebedy).

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

aloha.
moc krasně napsano,a super fotky.mohla bych poprosit o e-mail,a popř.požádat o poslání nakych fotek v plnem rozliseni?.DIKY!

Anonymný povedal(a)...

Nádherné fotky, fkt skvělé

Pavel povedal(a)...

Ďakujem za pochvaly a mám radosť, že sa vám fotografie páčia. Moja adresa je strazay@gmail.com
Prajem vám pekné letné dni.

Pavel povedal(a)...

Ďakujem za všetky e-maily, ktoré mi posielate. Stále platí, že vám rád fotografie pošlem v lepšej kvalite, len musíte stále napísať ktoré a tiež sa stretávam s tým, že niektoré vaše schránky sú malé a fotografie sa mi potom vracajú.
Teraz budem dva dni na Besede u Bigbítu takže ďalších záujemcov budem môcť uspokojiť až v pondelok.
Prajem príjemný víkend.

Unknown povedal(a)...

Takychto ludi a takuto atmosferu je zda sa naozaj mozne zazit uz len v CR, tu v UK napriklad, aj ten najmensi 'alternativny' festival je bud preorganizovny alebo preludneny alebo oboje...~