streda 19. júna 2013

Poličské rockoupání 2013

Polička je pekné mestečko s príjemnými ľuďmi, do ktorého sa vždy rád vraciam. Či už ide o džez, klasiku alebo bigbít, v Poličke sa pravidelne dajú počuť a vidieť výborní muzikanti či skvelé kapely. Preto som sa, napriek chladným predpovediam počasia, vybral do Poličky aj na 16. ročník festivalu Poličské rockoupání.
Dnes už celkom sebavedomý festival, zaujímavý svojou žánrovou pestrosťou, slabosťou na punk a miestom konania na dne miestneho kúpaliska, ma privítal síce uzimeného, zároveň však nadšeného z odhodlania organizátorov aj účinkujúcich bojovať s nepriaznivou klímou. Všetci šliapali naplno a tak rockoupání, napriek skrehnutým prstom muzikantov a vplyvu sychravého počasia na sústredenosť divákov (zahrievajúcich sa v priľahlých bufetoch alebo v telesným teplom vyhriatych stanoch) naplnilo svoje renomé a ostalo festivalom, na ktorý sa vždy dá tešiť a spoľahnúť.
Samostatné príspevky a ďalšie fotografie z jednotlivých koncertov Poličského rockoupání 2013 (napríklad Please The Trees, Midi Lidi, Fast Food Orchestra či Poletíme?) nájdete v nasledujúcich samostatných reportoch

Žiadne komentáre: