piatok 4. septembra 2015

Trutnoff 2015

Napriek tomu, že Trutnoff je tak trochu inakším festivalom, viac ako jeho tohtoročný program ma nadchla opojná atmosféra Na Bojisku a societa návštevníkov, ktorí sa tentokrát stali aj headlinermi mojich objektívov. 
Niežeby nebolo z čoho vyberať, program bol fakt pestrý a hoc zahraniční hostia viacmenej sklamali (aspoň mňa), mnoho koncertov mi dalo okúsiť blaženosti (napríklad Iva Bittová s Čikori, Dan Bárta či zaskakujúci Please The Trees) a došlo i na osobné objavy (Skyline a Hentai Corporation). Mojím favoritom sa však aj tak stal zaľudnený areál, plný dobrých, srdečných, živočíšnych a hudobných pudov. 
Čo z toho vyplýva? Že festival Trutnoff, aj keď mu možno občas trochu zakopne dramaturgia, je jedinečným festivalom, na ktorý sa stále oplatí vracať. Je festivalom s odleskom ríše slobody, organickým celkom, ktorý jedinca v dave oslobodzuje abstraktnou silou pospolitosti a snivého animálneho šťastia
Ak sa niekto našiel na mojich fotografiách a chcel by mať na Trutnoff 2015 aj takúto spomienku, poteší ma, ak si o fotografie napíše. Rád Vám ich pošlem, samozrejme, zadarmo. 
Fotografie z minulého ročníka festivalu nájdete TU.

Žiadne komentáre: